EXCURSIO A CAN BATLLO

HISTORIA Can Batlló

La Plataforma Can Batlló és pel barri, neix per a reivindicar la transformació del recinte de Can Batlló en una comunitat de voluntaris.

L'11 de juny van entrar a la fàbrica abandonada, ja que l'ajuntament anava a fer més edificis, i els veïns van reivindicar perquè fessin un centre civic, ja que la zona aquella només hi havia edificis.00

Espai de trobada/bar

L'anterior divendres 28 de febrer ens vam anar a Can Batlló, quedem a les 10 al bar de trobada on els diners que recauden, es per la comunitat de Can Batlló i es on mes es recauda.


Horts comunitaris

 Primer vam anar a l'hort on hi havia molta gent mantenint les plantacions, gent que no cobra ni un euro per fer això, i vam veure bastans especies d'arbres i plantes.



Mobilitat Can Batlló


Després ens acostem al taller on t'ensenyen a arreglar-te el patí, bicicletes, motos, etc ..., on es molt util per a mi especialment ja que tinc pati i bicicleta i m'aniria be aprendre arreglar-me jo las cosas per no tenir que pagar a un taller tota l'estona.

Espai arts escèniques

  Després vam anar al Espai arts escèniques i hi havia un noi que ens va explicar que podem anar qualsevol dia per practicar activitats que es fan en circs, cada dos dies a la setmana vénen artistes professionals per fer actuacions i demostracions.





Taller de cervesa

A continuació vam anar al taller de cervesa artesana vam ser i hi havia dos xavals molt macos que ens van explicar com fan la cervesa, era l'unic que no era voluntari ja que era un negoci d' ells, aixo si una part per a Can Batlló.

Taller d'infraestructures


 Més tard vam anar a un altre taller similar al de les bicis que et lloguen la moto de mentres que estàs de vacances o llogar el teu una moto per si no tens. També fan cursos diversos que pots visitar a la web de Can Batlló



Impremta col·lectiva

 Després vam anar a un tipus de imprenta  on hi havia moltes impressores, fax, etc.I finalment vam anar A la biblioteca, ens vam donar una volta per veure-la i després finalment vam anar al rocòdrom que lamentablement estava tancat. I ja per fi ens vam anar cap a casa.

CONCLUSIÓ

Va estar molt bé l'excursió pero vam acabar molt cansat almenys jo.





Comentarios

Entradas populares de este blog

CIRCO DE LAS MARIPOSAS

VER FUTBOL GRATIS FACIL

DIES DE QUARENTENA