POBLACIÓ MUNDIAL

Avui us explicare la població.

Actualment la població mundial es de  7,53 milers de milions, i a Espanya 46,4 milions de personesEl poblament s'ha produït en tots els llocs de la Terra on ha sigut possible viure. per aixo hi ha superpoblació a la República Popular de la Xina i l'Índia i poca gent a l'Antàrtida per les condicions de vida ja que a l' antartida fa molt de fred.

Les zones més poblades del món com ja he dit abans son China, EEUU, i la India. I les menys poblades són Groenlàndia, el Sàhara i Islàndia.

Ara anem a la natalitat, Sabeu quins tres països són? Exacte, en alguns països de africà com Nigèria amb 7,1 fills per dona, Mali amb 5,8 de fills per dona i Mauritània amb 4,5. Ja que en aquests paisos no hi ha prevencio de embaraç com pildores, condo etc... en altres paisos mes avançats si y per aixo tenen menys 
 I ara us dire quins son  els paísos que neixen menys nens, També saps quin és? Molt bé són Espanya amb 1,4 de nens per dona, Grècia amb 1,3 de fills per dona i Moldàvia amb 1,2 de fills per dona.

Vinga va que ja falta menys, ara l'esperança de vida, el país que  més esperança de vida es Espanya una altra vegada amb 84 anys de media, Cuba amb 80 anys de media i Itàlia amb 84 també com Espanya. Aixo es depen lo ric que sigui el pais.

I ja per últim els països amb menys esperança de vida són com tu segur que ja saps sónSerra Leone de africà amb 53 anys d'esperançaal·lucinant a què si? , bo seguim, el següent és Congo amb 61 anys d'esperança de vida, i ja per fi el últim Senegal amb 68 anys.


Resultado de imagen de antartida
Per exemple, a l'antartida no hi ha pas gent per el fred que fa.
Nomes per turisme o cientifics.









Resultado de imagen de poblacion mundialResultado de imagen de poblacion mundial"

Comentarios

Entradas populares de este blog

CIRCO DE LAS MARIPOSAS

VER FUTBOL GRATIS FACIL

DIES DE QUARENTENA