Entradas

Mostrando entradas de mayo, 2020

EL VALOR DE L' ESFORÇ

Per aconseguir un objectiu és necessari esforçar-se. Com per exemple un amic del meu pare, que ara es Policia, aconseguir-ho  li   a costat  bastant, ja que es va apuntar  vàries  vegades a mosso d'esquadra i no l'hi agafaven i ell seguia apunta'n a altres com a policia local on si el van agafa. No rendir-se va ser el millor que ha fet. A mi el que em motiva per seguir estudiant és arribar a ser Policia, o almenys tenir una feina de la família  de informatica . I per  això   necessito  sacar el 8 al  PFI  per poder anar a cicle  mitja , o fer  l'examen  i  aprovar -los . I si no trec el 8 ni  aprovo  els  exàmens , tampoc  passa res   perquè   podré  anar a una escola  d'adults  per poder treure'm  l'ESO . Però   és  millor  la primer opció  ja que  m'estalvio  un any.

LA RESPONSIBILITAT

Avui os parlare de que es la responsabilitat, per a mi la responsabilitat es cumplir amb les meves obligacions i fer-ho lo millor possible. I la responsabilitat a la feina? Es la mateixa pero fent-li cas als superiors i seguir unas normas per aconseguir l'objectiu i la convivencia. Qui és responsable de les caigudes al curt? En principi la té el obre per que esta fent utilitzar una eina que produeix vibracions y fa que tremoli la baldosa, també per no pusar una senyalització de perill. També el noi de la finestra podria a ver sigut comprensiu i haber dirle al obrer que señalitzara el perill.  Penses què ets una persona responsable? Perquè?  Si, perque realitzo les meves responsabilitats i tasques al treball, a casa i al carrer.

DIES DE QUARENTENA 2 PART

Imagen
ara continuare explicant els meus dies de quarantena. En verdadera manera he canviat algunes coses de les quals cap a a principis de la quarantena, per exemple ara faig cada dia exercici encara que ara es pot sortir a fer exercici realitzare molt mes. Ja no veig sèries, ara només veig vídeos de Youtube i jocs amb els meus amics. L' unica cosa que no a canviat és que continuo treballant per sort. També m'he començat a llegir el Lazarillo de Tormes ja que ho tènia per una lectura obligatòria en l'institut però no el vaig entendre molt bé en l'institut aixe que ara l'estic començant a llegir. Quan m'acabi el llibre ja fare una entrada del blog d'una critica. I fins aqui tot, ja queda menys per a acabar amb el virus.